logo
 Vårt sentralbord: 3832 0800 er åpnet mandag - fredag kl. 07:30 - 15:30 - Vår vakttelefon 480 31 000 kan nås utenom disse tider.  Søndag 20. mai  2018 
VELKOMMEN
 » Nyheter
 » rescueDAYS.no
INFORMASJON
 » Om oss
 » Kontakt oss
 » Våre leverandører
 » Miljø/Kvalitet
 » Stilling ledig
BRANN & REDNINGSBILER
 » Leverte brannbiler
 » Leverte småbiler
 » Leverte tankbiler
 » Leverte stigebiler og lifter
 » Leverte flyplassbrannbiler
 » Leverte dykkerbiler
 » Biler for salg og utleie
 » Bilmontert utstyr
SERVICE
 » Egenes Service Team informerer
 » Reservedeler
NETTBUTIKK UTSTYR
 » Generell Informasjon
 » Nyheter
 » Besøk nettbutikken
NETTBUTIKK  
 » Heros® brannhjelm
 » Støvler
 » Hansker
 » Brannbekledning
 » Gaveartikler
 » Pumper
 » Strålerør og monitorer
 » Skumutstyr
 » Slanger og tilbehør
 » Kuplinger og Armaturer
 » Miljø- og kjemikalievern
 » Skumvæske og Pulver
 » Elektrisk utstyr
 » Verktøy, hjelpemidler og varsling
 » Rømningsveier og førstehjelp
 » Hydraulisk Redn.verktøy
 » Pneumatisk redning
 » Røykvifter og -maskiner
 » Brannbilinnredning og festemateriell
 » Restekasse
ISO9001 (KVALITET) OG ISO14001 (MILJØ) SERTIFISERT
 VELKOMMEN: Nyheter
Torsdag 17.05.18
Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med enda en ny røyk- og redningsdykkerbil


I fjor leverte vi ny 32 til Oslo Brann- og redningsetat utrustet på et Sprinter chassis med et Rosenbauer CL (Compact Line) påbygg med mannskapsdel integrert i påbygget, store sjalusidører på sidene og topphengslet luke bak.

Med hjelp av vår fleksible innredning og våre fagfolk innen karrosseribygging har man fått plass til den omfattende utstyrspakken hvor alt utstyret er tilgjengelig utenfra uten å måtte "klatre" inn i bilen.

Her er "broren" - nye 12 - Vi gratulerer!


LES MER »

Onsdag 16.05.18
Gratulerer med dagen!


Vi salutterer og roper et høyt 3 x 3 HURRA for nasjonaldagen vår!

Søndag 06.05.18
Vi gratulerer Kragerø Brannvesen med ny røykdykkerbil påbygget Toyota Landcruiser


Vi gratulerer Kragerø Brannvesen med en flott røykdykkerbil og takker for oppdraget!

En Toyota Landcruiser som avgiftsfri røykdykkerbil. Bilen er registrert som personbil spesialutrustet for brannvesen med avgiftsfritak.
I baksetene er det montert 2 stk. Bostrom røykdykkerstoler i kombinasjon med bilens originale 3-punkt sikkerhetsseler, monteringen gir god plass for røykdykkere.
Bilen er utstyrt med frontmontert vinsj for redningsoppdrag og er utstyrt med lavprofil blålysbøyle fra Hänsch; DBS5000 med CAN bus styring og kraftige LED lamper, Sputnik SL grillamper.

Skånsom montering av utstyr uten unødige hull i taket og i interiøret.


LES MER »

Lørdag 05.05.18
Vi har vært igjennom en revisjon av våre styringssytemer for kvalitet og miljø i henhold til NS-EN ISO 9001 og NS-EN ISO 14001 og har blitt resertifisert


Den 10.05.2012 ble vårt interne styringssystem revidert av Teknologisk Institutt i henhold til Kvalitetsstandarden NS-EN ISO 9000-2008. Bedriften besto "Eksamen" og ble tildelt sertifikat fra Norsk Akkreditering.

Systemet var gjenstand for revisjon i 2015 og vi ble på ny sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2008, vi ble samtidig miljøsertifisert etter NS-EN ISO 14001:2008.

Igjen har bedriften vært igjennom systemrevisjon, denne gang etter oppdatering til de nye standardene som kom i 2015. Vi er nå kvalitetssertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 og miljøsertifisert etter NS-EN ISO 14001:2015.


LES MER OM KVALITET ISO 9001 HER »

LES MER OM MILJØ ISO 14001 HER »

Fredag 27.04.18
Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med ny brannbil


Vi gratulerer Oslo brann- og redningsetat med enda en ny brannbil fra Egenes, denne gangen ny 61 til Bryn brannstasjon. Bilen har tilsvarende pumpe og skumblandesystem som vi leverte på 91 i fjor. Denne bilen har i tillegg for frontkanon med trådløs betjening, slik at man bl.a. kan foreta slokking av bilbrann i tunell. Vi takker nok en gang for tilliten og ønsker lykke til med ny brannbil!

Bilen er utstyrt med Rosenbauer kombinert brannpumpe NH35 med normal- og høytrykkstrykkstrinn med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar og 400 l/min ved 40 bar. Rosenbauer Conti CAFS skumblandesystem, samt Rosenbauer RM15C frontkanon.

Pumpen er utstyrt med varmekappe tilkoplet motorens kjølevann for oppvarming og sikker drift sommer som vinter. Det er mange veituneller med stor trafikkbelastning i Osloområdet, og her vil bilen kunne utføre effektiv førsteinnsats ved brann i bil med hjelp av frontkanonen.

Betjening på oversiktlige LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer LCS 2,0 CAN-bus styringssystem med betjening av pumpe og CAFS system direkte på pumpen og panel for betjening av pumpe og frontkanon i førerhuset.


LES MER »

Fredag 20.04.18
Nyhetsbrev April 2018


Skogbrannsesongen er i gang!
Vi har utstyret:
Skogbrannhjelm, briller, maske og smekkere.
Lette pumper.


SKOGBRANNHJELM »

SKOGBRANNUTSTYR »

RYGGSEKKPUMPE »

HONDA WX15 »

OTTER »

Fredag 20.04.18
Vi gratulerer Nordre Land Brannvesen med ny Pajero røykdykkerbil


Nordre Land Brannvesen skulle bytte ut sin røykdykkerbil og valget falt nok en gang på en Mitsibishi Pajero fra Egenes Brannteknikk. Vi gratulerer med en flott røykdykkerbil og takker for oppdraget!

En Mitsubishi Pajero 4x4 som avgiftsfri røykdykkerbil. Bilen er registrert som personbil spesialutrustet for brannvesen med avgiftsfritak.
Bostrom røykdykkerstoler med "Secure-All" integrert mekanisk holder for apparatene. Apparatene sitter fast i stolen ved kollisjon UTEN bruk av sikkerhetsseler.
Skånsom montering av utstyr uten unødige hull i taket og i interiøret. Kan enkelt føres tilbake til sivil utgave ved å fjerne foliering og utstyr.


LES MER »

Lørdag 14.04.18
Vi gratulerer Forsand brannvesen med ny lett brannbil med UHPS® slokkeanlegg på Sprinter 519 4x4


Lett brannbil på Sprinter 519 4x4 mannskapsdel for 2 + 3 mann.

Bilen har 300 liter vanntank og 20 liter skumkanne og er utrustet på en Mercedes Sprinter 519 4x4 Euro 6. De har fastmontert Rosenbauer UHPS® XL slokkeanlegg, mannskapskabin med Bostrom røykdykkerstoler, Warn vinsj, bakrom med sveist vinylbelegg og innredning for brann- og redningsutstyr.

Rosenbauer UHPS® (Ultra High Pressure System) ble introdusert på markedet i 1990, siden den gang har over ca. 80 anlegg funnet veien til Norge. Velg den originale UHPS du også, utviklet av Rosenbauer for 28 år siden og stadig forbedret og fornyet.


LES MER »

Torsdag 12.04.18
Vi gratulerer Hydro Karmøy med lett brannbil på IVECO chassis med CAFS slokkeanlegg


Karmøy brann- og redningsvesen har fått flere brannbiler med CAFS slokkeanlegg fra oss. Nå har også industrivernet på Hydro Karmøy fått en brannbil med CAFS fra oss.

Bilen er en fullverdig brannbil på IVECO 72.170 4x2 chassis med en tillatt totalvekt på 7,2 tonn, slik at den kan kjøres på C1 sertifikat. Brannbilen har Rosenbauers CL (Compact Line) påbygg med mannskapskabin for 3 røykdykkere integrert i påbygget.

Bilen er utstyrt med 1000 liters vanntank og 100 liter skumtank, samt en vannpumpe med en ytelse på 1000 l/min ved 10 bar og et CAFS15 skumanlegg med elektrisk drevet skumblander med innblanding fra 0,1 - 6%. Kompressor drevet av pumpens kardangaksel. som gir et skumtall fra 4 - 15 på CAFS uttakene gjør at bilen kan levere store mengder slokkemiddel.

Bilen har også god skapplass med omfattende innredning og vektreserve for brannteknisk utstyr.

Vi gratulerer med en topp moderne brannbil!


LES MER »

Lørdag 07.04.18
Vi gratulerer Vardø Brann- og redningskorps med ny brannbil med CAFS anlegg og RM15C frontkanon på Scania 4x4 chassis


Stor dag i Vardø fredag 6. april 2018. Da kom den nye brannbilen endelig på plass og ble godt mottatt av bl.a. brannmester Einar Nilsen. Brannbilen er bygget på et Scania 4x4 chassis. Vi takker for tilliten og ønsker lykke til med ny brannbil!

Bilen er utstyrt med Rosenbauer kombinert brannpumpe NH35 med normal- og høytrykkstrykkstrinn med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar og 400 l/min ved 40 bar. Rosenbauer Conti CAFS skumblandesystem, samt Rosenbauer RM15C frontkanon.

Pumpen er utstyrt med varmekappe tilkoplet motorens kjølevann for oppvarming og sikker drift sommer som vinter. I tillegg 5500 watt dieselvarmer med forgrening til alle rom.

Vardø ligger på en øy med undersjøisk tunell som forbindelse til fastlandet, og her vil bilen kunne utføre effektiv førsteinnsats ved brann i bil med hjelp av frontkanonen som også er utstyrt med varmesøkende kamera.

Betjening på oversiktlige LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer LCS 2,0 CAN-bus styringssystem med betjening av pumpe og CAFS system direkte på pumpen og panel for betjening av pumpe og frontkanon i førerhuset.


LES MER »

Fredag 23.03.18
PÅSKEFERIE


Vi har påskeferie med stengt sentralbord fra 27.03.18 kl. 15:30 til 03.04.18 kl. 07:30.
Vår vakttelefon (480 31 000) er imidlertid betjent hele tiden.

Med vennlig hilsen og ønske om en riktig fin påske fra alle oss i
Egenes Brannteknikk AS


Mandag 19.03.18
Vi gratulerer Åfjord Kommune med ny røykdykkerbil på VW Amarok V6 4x4


Åfjord Kommune har anskaffet seg en velutstyrt røykdykkerbil utrustet på den nye VW Amarok med den kraftige V6 motoren og utrolig gode kjøreegenskaper for utrykningskjøring.

Bilen er en dobbeltkabin "Pick-up" med plass for 4 personer. Den har kraftig 224 hk dieselmotor, 4x4 og er utstyrt med automatgir. En skikkelig kjøremaskin. Bilen er utstyrt med to Rosenbauer røykdykkerrygger og Hänsch DBS5000 blålys i LED utførelse.

Under taktoppen på lasteplanet befinner det seg uttrekkskuffer for sikker transport av utstyr.


LES MER »

Torsdag 15.03.18
Vi gratulerer Hå Brannvesen med pent brukt brannbil med Rosenbauer AT påbygg


Skolebrannbilen byttet i fjor ut brannbilen de har brukt til kjøreopplæring en stund. Hå kommune hadde en svært dårlig brannbil på en av sine stasjoner og slo til da skolebrannbilen kom for salg.

Vi gratulerer brannvesenet i Hå med flott kombinert brann og redningsbil på Mercedes Atego 4x4 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauers AT påbygg med mannskapskabin integrert i påbygget. Bilen har topp moderne CAN bus styringssystem med LCS 2.0 betjening. Rosenbauer brannpumpe NH35 med display styringspanel og Conti CAFS skumblandesystem.


LES MER »

Onsdag 14.03.18
Vi gratulerer Bergen Brannvesen med første stigebil på over 30 år, at valget falt på en Rosenbauer Metz L32A-XS 2.0 er vi stolte av.


Bergen Brannvesen har ikke hatt en stigebil i sin stall siden 1980 tallet. En stigebil av i dag er ikke hva den en gang var - med ny romslig og fleksibel kurv, kompakt stigepakke, automatisk nivellering og leddet øvre del passer den perfekt til innsats i den gamle bebyggelsen i Sandviken i Bergen.

Metz L32 A-XS 2.0 - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania 6x2*4 chassis. 3-akslet chassis med kort akselavstand og styrbar boggiaksel gir god fremkommelighet i trange bygater og samtidig tilstrekkelig motvekt for trygg og lang rekkevidde. Nytt påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, ny 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. Kan benyttes til redning med rullestol! 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, kurven når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen slik at en får enkel inn- og utlasting. 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats. Hydraulisk drevet brannpumpe.


LES MER »

Mandag 05.03.18
Ny dykkerbil på Mercedes Sprinter 519cdi 4x4 levert til Rogaland brann og redning


Rogaland brann og redning har flere biler fra oss i sin stall, og vi er glade for at de valgte oss som leverandør også på ny dykkerbil. Valget falt på kombinasjonen Mercedes Sprinter kassevogn med Egenes utrusting, og vi takker for tilliten nok en gang.

Nok et eksempel på en kundetilpasset bil fra Egenes. Brukerne har langt på vei fått sine ønsker oppfylt. Vår ekspertise og erfaring, og ikke minst våre profesjonelle håndverkere innen karosseri, elektrisk og innredning, har igjen fått vist hva de er gode for. Bilen er proppfull av teknikk, samtidig som den er funksjonell og robust.


LES MER »

Lørdag 03.03.18
Grunnet stor ordrereserve søker vi etter inntil 5 nye medarbeidere i vår produksjon av brannbiler.


Har du interesse for biler og liker produksjon?

Vi søker etter produksjonsmedarbeidere til vår brannbilproduksjon.

Se annonse på finn.no: FINN-kode: 115184816


LES MER »

SE ANNONSEN HER: »

Onsdag 28.02.18
Vi gratulerer Hemnes Brannvesen med ny Audi Q7 quattro røykdykkerbil


Vi gratulerer Hemnes Brannvesen med en flott røykdykkerbil og takker for oppdraget!

En Audi Q7 som avgiftsfri røykdykkerbil. Bilen er registrert som personbil spesialutrustet for brannvesen med avgiftsfritak.
I baksetene er det montert 2 stk. Bostrom røykdykkerstoler i kombinasjon med bilens originale 3-punkt sikkerhetsseler.

Skånsom montering av utstyr uten unødige hull i taket og i interiøret. Kan enkelt føres tilbake til sivil utgave ved å fjerne foliering, merking og utstyr.

Bilen er utstyrt med den nye lavprofil blålysbøylen fra Hänsch; DBS5000 med CAN bus styring og kraftige LED lamper og Sputnik SL grillamper.


LES MER »

Torsdag 22.02.18
Fotograferingsdate med ny skjønnhet fra Scania

Vi har vært på fotograferingsdate med denne skjønnheten på veiene rundt Flekkefjord i to dager; den nye Scania P360 4x2 med CP31 CrewCab.


LES MER »

Søndag 18.02.18
Vi gratulerer Statoil Mongstad med ny kjemikaliebil på Mercedes Sprinter


Statoil Mongstad har flere brannbiler fra Egenes/Rosenbauer i sin stall. De har nå fått en praktisk innredet kjemikaliebil fra oss.

Nok et eksempel på en kundetilpasset bil fra Egenes. Vår ekspertise og erfaring, og ikke minst våre profesjonelle håndverkere innen karosseri, elektrisk og innredning, har her virkelig fått vist hva de er gode for. Bilen er funksjonell og robust, selvfølgelig med sveist vinylbelegg på gulv og opp på vegger for å hindre vannsøl å trenge ned i karrosseriet og samtidig forenkle rengjøring.

Utvendig markise gir beskyttelse mot regn og sol.


LES MER »

Torsdag 15.02.18
Vi gratulerer Flekkefjord Brannvesen med brukt Metz B32 brannlift på MAN chassis


Enda en Metz B32 - 32 meter Brannlift levert på det norske markedet, denne gang på et MAN chassis. Vi gratulerer vår hjemby Flekkefjord med et pent brukt eksemplar av Metz brannlift.

2004 modell brannlift med 32 meter redningshøyde, CAN Industry digital styring for største sikkerhet. Bilen har gått sine første leveår i Nederland og etter en full 10 års kontroll var tiden inn for å gjøre en innsats i Norge. Det to-akslede MAN chassiset og teleskopbom uten redningsstige gir en smidig maskin som passer bra i de trange gatene i Flekkefjord.LES MER »

Tirsdag 13.02.18
Vi gratulerer Sande Brannvern med ny brannbil på Scania 4x4 chassis


Stor dag på Larsnes i Sande Kommune i Møre og Romsdal mandag 12. februar 2018. Da kom den nye brannbilen på plass og ble mottatt som seg hør og bør med viftende norsk flagg. Brannbilen er bygget på et Scania 4x4 chassis. Vi takker for tilliten og ønsker lykke til med ny brannbil!

Bilen er utstyrt med Rosenbauer kombinerte brannpumpe NH35 med normal- og høytrykkstrykkstrinn med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar og 400 l/min ved 40 bar. Fix-Mix skumblander på begge trinn muliggjør slokking av store mengder skum på normaltrykk/kanon og små mengder for effektiv førsteinnstas på høytrykk/trommel samtidig eller hver for seg.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer LCS 2,0 CAN-bus styringssystem med betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk del i førerhuset.

Bilen er videre utstyrt med Rosenbauer bærbar pumpe, Rosenbauer Røykvifte, Fireco pneumatisk lysmast med kraftige LED lyskastere i 24V utgave og en Warn elektrisk vinsj.


LES MER »

Fredag 09.02.18
Vi gratulerer Meldal brannvesen med ny lett brannbil på Sprinter 6x6 chassis med CRISTANINI skjærslukker.


Meldal brannvesen har en Rosenbauer AT brannbil i sin stall fra før, denne gangen har de fått levert en kompakt brannbil i førerkortklasse C1 med totalvekt under 7,5 tonn påbygget et Oberaigner Sprinter 6x6 chassis.

Bilen er den første vi leverer med et kompakt skjærslukkeranlegg fra CRISTANINI. Dieseldrevet høytrykkspumpe og lett håndterlig lanse med multidyse og abrasivbeholder. Omgående skjæring med abrasiv direkte på lansen som også reduserer innvendig slitasje til et minimum.

Bilen har et Rosenbauer CL påbygg med manskapskabin som tilfredsstiller kravene i den europeiske brannbilstandarden EN 1846 integrert i påbygget. Bilen er utstyrt med 2000 liter vanntank og en Rosenbauer Baever brannpumpe på uttrekk i bakrommet.LES MER »

Søndag 04.02.18
Godkjent lærebedrift 2018 - Vest-Agder


I følge "Forskrift om plikt til å stille krav om bruk av lærlinger i offentlige kontrakter" skal det stilles krav til at bedrifter som leverer til det offentlige skal ha lærlinger eller være del av en lærløingeordning.

Vi er vårt samfunnsmessige ansvar bevisst og er tilknyttet lærlingeordning og har alltid lærlinger i vår bedrift. Lærlingene er en viktig ressurs for oss og sikrer tilgang til faglig kvalifisert arbeidskraft innenfor den smale næring som brannbilproduksjon har blitt.

Vi mottok denne uke et fornyet bevis på at vi er godkjent lærebedrift fra Fagopplæringssjefen i Vest-Agder Fylkeskommune, se linken til høyre.


SE FORSKRIFTEN HER »

Torsdag 01.02.18
Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med enda en ny røyk- og kjemikaliedykkerbil


I 2016 leverte vi en røyk- og kjemikaliedykkerbil på Volvo chassis som erstatning for Ategoen vi leverte i 2005. Bilen har blitt godt mottatt på Hovedbrannstasjonen og valget falt på samme konsept når 62 skulle erstattes.

Her er den - nye O-62 - Vi gratulerer!

Rosenbauer CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Utvendig nivåmåler med LED grafikk er også en del av systemet, videre ny betjening på pumpen og panel for betjening av pumpe og kanon i førerhuset.

All intern kommunikasjon på brannbilen foregår med CAN datakabler, chassis og brannteknisk del "snakker" sammen via en spesialtilpasset chassismodul. Systemet kan også kommunisere med brannvesen, servicetekniker og produsent over internett. Feilsøking og retting kan utføres uten at teknikeren må være tilstede ved bilen.


LES MER »

Mandag 22.01.18
Nyhetsbrev Januar 2018


Årets første nyhetsbrev er i innboksen!
Dersom du ikke har fått og ønsker dette, send meg en mail.

Nyhet!
ALDEBARAN 360 Grand Flex LED fra SETO light med inntil 100.000 Lumen!


JEG ØNSKER NYHETSBREV »

GÅ TIL GRAND FLEX LED 960 I NETTBUTIKKEN »

GÅ TIL GRAND FLEX LED 600 I NETTBUTIKKEN »

Torsdag 18.01.18
Vi gratulerer Bergen Brannvesen med ny røykdykkerbil på VW Amarok V6 4x4


Bergen Brannvesen er en god kunde av oss med flere biler fra oss sin stall. Vi hadde vår demobil for salg, og Bergen brannvesen slo til og kjøpte denne. En flott røykdykkerbil bygget på en VW Amarok med kraftig V6 motor, automatgir og 4x4. Er utstyrt med 2 stk. Rosenbauer røykdykkerrygger og forberedt for registrering med avgiftsfritak.

Taktopp på lasteplan med luker på sider og bak for enkel adkomst til utstyr. Hyllereol med plaskasser for utstyr.

Helfoliert rød (hvit grunnfarge) og utstyrt med fagmerking refleksstriper, samt moderne varslingsutstyr fra Hänsch. DBS 5000 slim-line lysbar på taket, Sputnink SL i grillen og på bakluken.

Tilhengerfeste, sommer og vinterdekk på alufelger.


DU KAN LESE MER OM BILEN HER »

Torsdag 11.01.18
VI HAR LEDIGE STILLINGER SOM KONTORLÆRLING, SVEISER OG TEKNISK SEKRETÆR


For ytterligere informasjon se følgende link:

LES MER OM STILLINGENE HER: »

Fredag 29.12.17
Vi gratulerer Karmøy Brann- og redningsvesen med ny branntankbil med CAFS anlegg og RM15C frontkanon på Scania 4x2 chassis


Vi gratulerer vår gode kunde; Karmøy Brann- og redningsvesen, med årets siste leveranse fra Flekkefjord, en ny moderne vanntankbil. Karmøy har en rekke brannbiler fra oss i sin stall, to av dem med Rosenbauer CAFS skumanlegg. Når de nå skulle ha en tankbil med CAFS anlegg for bruk i bl.a. tunellinnsats ble bil med Rosenbauer utstyr et naturlig valg. Vi takker nok en gang for tilliten!

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 8000/200 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og pumpe, CAFS skumanlegg og frontkanon fra Rosenbauer bygget på et Scania 4x4 chassis.

CAFS anlegget med kompressor og skumblander er plassert i en kasse med tett lokk på taket for å ikke oppta plass i skaprommene og for å redusere støy fra kompressoren.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer pumpe med CAFS skumslokkeanlegg med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Videre digital betjening på pumpen, for trådløs for kanon og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Torsdag 21.12.17
Vi gratulerer Os brann og redning med ny røykdykkerbil påbygget Toyota Landcruiser


Enda en ny bil til Os brann og redning fra Egenes Brannteknikk. Vi gratulerer med en flott røykdykkerbil og takker for oppdraget!

En Toyota Landcruiser som avgiftsfri røykdykkerbil. Bilen er registrert som personbil spesialutrustet for brannvesen med avgiftsfritak.
I baksetene er det montert 2 stk. Bostrom røykdykkerstoler i kombinasjon med bilens originale 3-punkt sikkerhetsseler.

Bilen er utstyrt med frontmontert vinsj for enkle redningsoppdrag.

Skånsom montering av utstyr uten unødige hull i taket og i interiøret. Kan enkelt føres tilbake til sivil utgave ved å fjerne foliering, merking og utstyr.

Bilen er utstyrt med den nye lavprofil blålysbøylen fra Hänsch; DBS5000 med CAN bus styring og kraftige LED lamper, Sputnik SL grillamper, Compact BL på speilene.


LES MER »

Tirsdag 19.12.17
Vi gratulerer Flekkefjord Brannvesen med ny branntankbil på Scania P450 6x4*4 chassis med CrewCab og elektronisk takkanon


Ekstra hyggelig å ha levert ny brannbil til Flekkefjord Brannvesen i dag. Ny moderne vanntankbil GTLF 10000/300 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x4*4 chassis med mannskapskabin CP28.

Bilen er kjøpt med tilskudd fra Statens Vegvesen med tanke på innsats i de mange tunellene rundt Flekkefjord og er i tillegg til stor vanntank og skumsystem også utstyrt med Rosenbauer RM25C takkanon med joy-stick for betjening fra førerhus mens man kjører. Den har også trådløs fjernbetjening for bruk inntil 400 meter borte fra bilen. Bilen har en Rosenbauer NH35 brannpumpe med Fix-Mix skumblandesystem, også dette med betjening fra førerhuset og fra den trådløse kontrolleren.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Det er digital betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

FLERE:
» Vi gratulerer Haram Brann og redning med lett bran...
» Ny dykkerbil på Mercedes Sprinter 519cdi levert ti...
» Vi gratulerer Ny-Ålesund Flyplass med ny brannbil ...
» Scania har presentert sin nye serie med CrewCab i ...
» Vi gratulerer Lindås - Meland - Modalen Brann og r...
» Vi har inngått ny rammeavtale med Avinor om leveri...
» Vi gratulerer Alta lufthavn med ny brannbil!
» Vi gratulerer vår nabokommune Kvinesdal med ny flo...
» Vi gratulerer Volda Brann og redning med ny fremsk...
» Vi gratulerer Nesset Brann og Redning med ny brann...
» Vi gratulerer Modum Brannvesen med ny branntankbil...
» Vi gratulerer Odda brann og redning med ny røykdyk...
» Vi gratulerer Nesset brann og redning med ny røykd...
» Vi gratulerer KONGSBERG BRANN OG REDNING med Norge...
» Vi gratulerer Orkdal Brann og Redning med ny brann...
» 26. oktober - I dag er vi med på å feire Østerrike...
» Vi gratulerer Tokke Brannvesen med ny brannbil på ...
» Vi gratulerer Ofoten Brann IKS med ny spennende ta...
» Vi gratulerer Kristiansandsregionen brann- og redn...
» Oberaigner + Rosenbauer + Egenes = Perfekt kombina...
» Vi gratulerer Namdal brann- og redningsvesen med n...
» Besøk vår utstilling på Brann og Redning 2017 på T...
» Vi gratulerer Hattfjelldal Brannvesen med ny frems...
» RVR-bil levert til Finans Norge Forsikringsdrift f...
» Nyhetsbrev August 2017
» Vi gratulerer Oslo Lufthavn med ny brannbil med Ro...
» Vi gratulerer Midt-Hedmark brann- og redningsvesen...
» Vi gratulerer Midt-Hedmark brann- og redningsvesen...
» Vi gratulerer Rogaland Brann og Redning med enda e...
» Vi gratulerer Strand Brannvesen med ny branntankbi...
» Vi gratulerer Unjárga Buollin ja gádjun/ Nesseby B...
» Vi gratulerer brannvesenet i Kvænangen med ny mode...
» Vi gratulerer Ørsta brann og redning med ny brannb...
» Vi gratulerer Ørsta brann og redning med ny fremsk...
» SOMMERFERIE
» Vi gratulerer Orkdal brann- og redning med ny VW T...
» Vi gratulerer Kristiansandsregionens brann- og red...
» Vi gratulerer Vestfold Interkommunale Brannvesen I...
» Vi gratulerer Trøndelag brann og redning med ny rø...
» Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med ny r...
» Vi gratulerer Brann- og redningstjenesten i Rana m...
» Vi gratulerer Setesdal Brannvesen med ny kommandob...
» Vi gratulerer Brønnøysund lufthavn med ny brannbil...
» Vi gratulerer Lund Brannvesen med to nye fremskutt...
» Vi gratulerer Østre Agder Brannvesen med ny brannt...
» Vi gratulerer Hurum Brannvesen med ny branntankbil...
» Nyhetsbrev Mai 2017
» Vi gratulerer Asker og Bærum brannvesen med de sis...
» miniRescueDays Flekkefjord 2017
» Rednigsverktøyseminar med fokus på EL-Bil!


DIN HANDLEKURV  
Handlevognen er tom!
SØK


Informasjon
Nettbutikk
FIRMAINFORMASJON

Egenes Brannteknikk AS
Nulandsvika 1-3
N-4400 Flekkefjord
Tel: 38 32 08 00
e-post: post@egenes.as
24-t vakt: 480 31 000


VÅRE LEVERANDØRER

Copyright © 2014, Egenes Brannteknikk AS
  Utviklet av iServ AS